Termeni şi condiţii de utilizare

Utilizarea acestui site implică acceptarea implicită a termenilor şi condiţiilor de utilizare descrise în continuare. În cazul neacceptării a termenilor şi condiţiilor existente, nu utilizaţi site-ul curent.

Conţinutul paginilor site-ului web este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate S.C. ROMFEST S.R.L.

Conţinutul acestui site: textele, imaginile, logo-urile, creaţia grafica, design-ul este protejat de legile dreptului de autor şi nu poate fi copiat, reprodus, distribuit, transmis sau publicat fără acordul expres scris al romfest.ro. Sunt interzise modificarea materialelor de pe acest site, reproducerea acestora, afişarea, derularea sau distribuirea publică, utilizarea lor în scopuri publice sau comerciale fără acordul expres al romfest.ro.

Prin utilizarea materialelor de orice formă de pe acest site în scop comercial se înţelege utilizarea materialelor de pe acest site sub orice formă în scopul obţinerii de venit prin metoda directă sau indirectă, prin părţi terţe.

Orice utilizare neautorizată a acestora constituie o încălcare a legilor dreptului de autor şi mărcilor, precum şi a altor legi aplicabile.

Se permit totuşi legături către acest site cu anunţarea prealabilă a administratorului acestui site şi obţinerea unui accept scris prin e-mail sau prin curierat.

Utilizatorul nu are dreptul să creeze un mediu de browser sau cadru în jurul conţinutului site-ului web.

Romfest.ro îşi rezervă dreptul de a nu răpunde la solicitări de informaţii venite prin toate canalele de comunicare oferite, care ar putea prejudicia compania, proprietatea intelectuală, care ar putea divulga strategia internă sau care ar putea expune alte contracte de colaborare în vigoare între romfest.ro şi alte părţi terţe.

Utilizatorul este implicit de acord să păstreze confidenţiale, cu caracter privat şi necomercial informaţiile primite la cerere de la un reprezentant al romfest.ro.


Copyright 2010 | www.romfest.ro

TERMENI DE UTILIZARE

|

CONTACT

|

PORTOFOLIU

|

GRAFICA PUBLICITARA

|

EVENIMENTE

|

SERVICII

|

ACASA