Servicii vestimentare
Servicii foto-video-audio
Servicii grafica
Servicii catering

 

Servicii de grafica

Album de promoţie:

Albumul de promoţie, reprezintă principala modalitate de a păstra vie în amintirea dumneavoastră imaginea colegilor. Acesta se poate realiza în urma unei şedinte foto în cadrul căreia se vor efectua atât fotografii individuale, cât şi fotografii de grup, care vor fi folosite ulterior în conceperea albumului. Designerii noştri, îndrumaţi de ideile dumneavoastră, vor concepe grafica acestuia.

Albumul de promoţie este destinat tuturor absolvenţilor participanţi la eveniment, urmând ca fiecare dintre dumneavoastră să primească câte un exemplar, ca amintire.

Invitaţiile:

Păstrând acelaşi ton al calităţii vă oferim şi invitaţiile pentru profesori. Acestea, vor fi concepute special pentru a transmite respectul tău celor ce ţi-au oferit educaţie şi formare profesională în tot acest timp.

Ziarul cursului festiv

Profesorii dumneavoastră vor fi în mod sigur impresionaţi dacă în locul tradiţionalelor invitaţii vor primi “ziarul cursului festiv” care poate să conţină fotografii din timpul anilor de studenţie, mici articole informative legate de performanţele obţinute în timpul anilor de studiu, precum şi o trecere în revista a evenimentului ce va încheia această etapa a vieţii dumneavoastră.

Diplomele şi posterul personalizat:

Diploma onorifică de absolvire, va fi gândită ţinând cont de aşteptările generaţiei tale, prin asistenţă în concepere pentru un plus de originalitate. Diploma va fi tiparită în format A4( faţă, carton de 300 gr. mat, lucios sau carton special), iar posterul format A3, va avea ca şi conţinut, imagini foto din ziua cursului festiv cu promoţia şi sigla instituţiei absolvite.

Banner personalizat(Outdoor)

Banner-ul este o metodă eficientă de a transmite publicului larg prezenţa evenimentului dumneavoastră. Acesta poate fi amplasat în locuri de maximă vizibilitate.

Panou de promoţie (Tablou de promoţie)

Acest serviciu este destinat în special mediului preuniversitar, în care se regăsesc fotografii individuale cu promoţia proaspăt absolventă. Poate fi prezentat în dimensiuni de minim 1 mp, pe suport din canvas sau hârtie fotografică, încadrate în rame din PVC sau lemn.

Cadouri personalizate pentru oficialităţi sau şef de promoţie

Puteţi transmite mult mai simplu mesajul dorit oficialităţilor şi colegilor dumneavoastră prin mici atenţii personalizate, haioase, originale şi indedite; veţi avea astfel infinite posibilităţi de a fi originali. Vă punem la dispoziţie o gamă variată de cadouri pesonalizete (agende personalizate de diferite dimensiuni, căni personalizate, ecusoane şi insigne personalizate, tricouri personalizate, ceasuri personalizate, pixuri şi puzzle-uri personalizate) aşteptând cu interes şi sugestiile dumneavoastră.

 


Copyright 2010 | www.romfest.ro

TERMENI DE UTILIZARE

|

CONTACT

|

PORTOFOLIU

|

GRAFICA PUBLICITARA

|

EVENIMENTE

|

SERVICII

|

ACASA